AaroKustaanheimo

Niin sanottu roskakala

Keskiviikkona 16.5.2018 oli Mikkelissä tarjolla ilmaista kalaa. Itse kävin sitä hakemassa omaan pakastimeen. Toivottavasti myöhemminkin hoitokalastettua niin sanottua roskakalaa tarjotaan ihmisille eikä viedä esimerkiksi kompostoitavaksi tai biokaasutettavaksi. Suomessa on paljon sellaisia köyhiä, joille sopisi vähähiilihydraattinen ruokavalio. Valitettavasti proteiini on kaupassa halvimmillaan paljon kalliimpaa kuin hiilihydraatti halvimmillaan. Karjankasvatus rasittaa kovasti ympäristöä, mutta kala soveltuisi kasvatetun lihan korvikkeeksi. https://lansi-savo.fi/uutiset/lahella/8807d251-39a7-4fa6-9455-c8d970f3d6b4

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

Ajatushan on hyvä...mutta, asia nyt vaan on niin, että nykyihmiset eivät enää osaa käsitellä pyöreätä kalaa. Tämmöinen ilmaisen kalan haku voi jäädä yhteen kertaan em syystä.
Eihän se ole temppu eikä mikään ottaa esim särjestä hienoja nahattomia fileitä, perkkeet kompostiin. Tuo kalankäsittelytaito on opeteltava kuten kaikki kädentaidot. Lopputulos särjestä on herkullinen ja valmistustapoja löytyy netistä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset